AK Parti MKYK Üyesi Ali Demirel’in Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin hayata geçirdiği gece tramvay ve otobüs seferleri ile ilgili paylaşımı tepki çekmeye devam ediyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, Ali Demirel’in paylaşımının ekran görüntüsünü paylaşarak “Belediyeyi kazansalardı daha neler yaparlardı? Düşününüz” dedi.

Talat Yalaz şu ifadeleri kullandı;

“Geceleri de ulaşım imkanı sağlanmasının gece hayatına ve fuhuşa teşvik olarak algılandığı bir zihniyetle karşı karşıyayız. Gençlerin geleceklerine umutla bakmalarını engelleyenler; gençlerin talepleri doğrultusunda yapılan bu hizmeti de onlara çok görüyorlar. Belediyeyi kazansalardı daha neler yaparlardı? Düşününüz! Halkın 31 Mart’ta verdiği mesajı anlamayanlar ilk genel seçimlerde sandığın dibini boylayacaklardır” 

Ali Demirel ne demişti? 

AK Partili Ali Demirel, Eskişehir’de vatandaşlar tarafından olumlu not alan gece seferi uygulaması ile ilgili olarak “Bu yapılan gençlerimizi gece hayatına teşvik etmektir. Ailelerin emaneti gençlerin hayatını karartacak belki birçok genci içki, uyuşturucu ve fuhuşa itecek bu karardan dönülmelidir. Sorumlu bir vatandaş ve bir baba olarak bu konuyu sesiz kalmak mümkün değildir” demişti.

Demirel, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sosyal medya hesabından silmişti. 

Yalaz Tepki Detay1

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı