Tahliye Haberleri

tahliye haberleri ve güncel tahliye gelişmeleri, tahliye ile ilgili tüm video, tahliye fotoğrafları ve tahliye haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GENEL

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de geçtiğimiz günlerde garajda çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen 3 bloklu apartmanda tahliye çalışması devam ederken, bina sahibi o...

EKONOMİ

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kiracının ''tahliye taahhütnamesi'' için boş kağıda attığı imzaya dayanarak tahliyesinin talep edilmesine ilişkin kararı onadı.

ASAYİŞ

Terör örgütü MLKP'ye yönelik Eskişehir merkezli soruşturma kapsamında tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

GENEL

Dilan ve Engin Polat’ın tutukluluğuna itiraz eden avukatları Sulh Ceza Hakimliğine başvurmuştu. Hakimlik itiraz başvurusunu reddetti.

GENEL

Haber sitesinde yazdığı 'halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçunu oluşturacak sözler kullandığı iddiasıyla tutuklanan gazeteci Tolga Şardan tahliye edildi.

EKONOMİ

Eskişehir’de ev kiralarındaki artışlar, ev arkadaşı arama yöntemine olan ilgiyi artırdı. Ancak bu durumda karşılaşılan bazı sorunlar da ortaya çıkıyor....

BÖLGE

Bilecik’te 4 katlı binanın birinci katında yaşanan yangında, yangının çıktığı oda kullanılmaz hale gelirken, tüm bina tedbir amaçlı tahliye edildi.