Küre Gençlik ve Spor Kulübü, 2025-2026 sezonu transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, Eskişehir futbolunun başarılı isimleriyle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Emircan Batğı kulüpte

Kulüp, sezon öncesi transfer döneminde Eskişehir futbolunun başarılı kalecilerinden Emircan Batğı ile anlaşma sağladı. Yeni sezon öncesi yapılan bu transferin hem futbolcu hem de kulüp için hayırlı olması temenni edildi.

Talha Teke yeniden Küre’de

Daha önce Eskişehir Işıkspor, Vişnelikspor, Büyükdere Gençlik Spor ve Demirspor formaları giyen Talha Teke, geçen sezonun ikinci yarısını Küre Gençlik ve Spor Kulübü’nde geçirmişti. Tecrübeli orta saha oyuncusu ile yeniden anlaşma sağlanarak, kulüpteki macerasına devam edecek.

Mazlum ve Serkan Özdemir yeniden anlaşma sağladı

Kulüp, geçen sezonu kendi kadrosunda tamamlayan Serhan Mazlum ile yeniden anlaşma sağladı. Eskişehir Sağlıkspor, DSİ Bentspor, Büyükdere Gençlik Spor ve 2 Eylül Spor formaları giyen Mazlum, orta saha hattında takımın önemli isimlerinden biri olacak.

Bunun yanı sıra, geçtiğimiz sezonu Küre Gençlik ve Spor Kulübü’nde geçiren Serkan Özdemir ile de yeniden anlaşma sağlandı. Kulüp, hem Serhan Mazlum hem de Serkan Özdemir ile yapılan anlaşmaların hayırlı olmasını diledi.

Küre Gençlik ve Spor Kulübü, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederek, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi hedefliyor.

Muhabir: Kaan Sezer