Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Şehir Gazetesi: Eskişehir Haber - Eskişehir Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Eskişehir İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğince İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki amacıyla yürüyüş ve basın açıklaması yapıldı.

GÜNCEL

Eskişehir'de hekimler, sağlık çalışanları ve tıp fakültesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki amacıyla yürüyüşlerini sürdürdü.

YAŞAM

Eskişehir'de, İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucunda 3 arkadaşını kaybeden, tek kardeşi ise yaralanan üniversite öğrencisi, Türkiye'nin Filistin halkına desteğinden minnettarlık duyduğunu...

GÜNCEL

Eskişehir'deki Filistinli öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı dayanışma kahvaltısında buluştu. SES Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen'in de katıldığı organizasyonda,...

DÜNYA

İsrail yine mülteci kampını bombaladı. Gazze'deki Bureyc kampına yapılan saldırıda en az 20 kişi öldü. Çok sayıda yaralı var.

GÜNCEL

İsrail'in Gazze saldırıları nedeniyle Türkiye genelinde 3 günlük milli yas ilanının ardından Eskişehir'de bir dizi etkinlikler iptal edildi. 

GÜNCEL

Eskişehir’de doktora öğrencisi olan Filistinli Halil Majdalawi, yaşanan bombardımanda birçok aile ferdi ve arkadaşını kaybettiğini belirtirken, “Bombaların düştüğü yer evimize...

GÜNCEL

İsrail’in Gazze’deki hastaneye yönelik saldırısı sonrası ülke genelinde 3 günlük ulusal yas ilan edilmesiyle Eskişehir’deki bayraklar da yarıya çekildi.

GÜNCEL

SES Partisi Eskişehir İl başkanı Kasım Karakaş, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü vahşeti gündeme getirdiği açıklamasında, Gazze’de yaşananlara karşılık SİHA desteği verilmesi...

GÜNCEL

Eskişehir Bilecik Tabip Odası üyeleri İsrail’in Gazze’deki hastane katliamına tepkisiz kalmadı. Doktorlar, siyah kurdele takarak İsrail’e tepki gösteriyor. 

GENEL

İsrail'in Gazze'de hastaneye saldırmasının ardından Adana'da yüzlerce kişi, ABD konsolosluk binasını adeta taş yağmuruna tuttu.

GÜNDEM

İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı bombalı saldırıyı protesto etmek isteyen yüzlerce kişi, Eskişehir Valiliği önünde bir araya geldi.