KONUK YAZAR

KONUK YAZAR

Tüm Makaleleri

Şehit kızının naaşına sarılan babanın feryatları Gazze’de zaferin yakın olduğunun müjdesidir

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy, Gazze’de on aydan beri devam eden soykırım ve vahşetin bugün için gelmiş olduğu noktayı anlatan bir yazı kaleme aldı.

Suriye ve Halep Türkmenleri ve Türkiye için önemi

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy, Suriye ve Halep Türkmenleri'nin Türkiye için önemini anlatan bir makale kaleme aldı.

Sivrihisar

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy, Sivrihisar’da yaşayan ve yetişenlere ithaf ettiği bir şiirini yayımladı.

Karar almada akıl-gönül ilişkisi: Taylasan kuramı

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy, karar verme konusunu derinlemesine inceleyen ve bu alandaki bilimsel çalışmaları özetleyen bir makale kaleme aldı.

Sivrihisar'dan çıkan bir dünya markası Seğmen halka açılıyor

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy, Sivrihisarlı bir ailenin başarı öyküsünü ve bugünlere nasıl geldiği hakkında bir yazı yayımladı.

Yunusça Sohbet

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy, iletişimde ve toplumsal etkileşimde güzel söz söylemenin önemini anlatan açıklamalarda bulundu.

Allah'ın Boyası ile Boyanmak

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy, Kurban Bayramı’nın ardından bayramın ilk Cuma’sına özel bir yazı yazdı.

Kurban Bayramı namazında Allah'a açılan minik eller

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy Kurban Bayramı dolayısıyla bir şiir yayımladı.

Avrupa Birliği liderlerinin Türkiye'ye ziyaretleri ve Meloni'nin Erdoğan'ı G7 zirvesine davet etmesi

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy,Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları tarafından Türkiye’ye yapılan ziyaretler ve İtalyan Başbakanı Meloni’nin Cumhurbaşkan...

Yunus Emre’nin “Gelin tanışık edelim işin kolayın tutalım/sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz” dizelerinin yüce Kuran

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy Yunus Emre'nin ''Gelin tanışık edelim işin kolayın tutalım/sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz'' dizelerinin kuran da yer alan k...